Medewerkers

joey4

Mijn naam is J.M.M. van Empel en ik woon samen met mijn vrouw,
dochter en zoon in Eijsden.
Na mijn studie geneeskunde in Maastricht, ben ik gestart met de opleiding tot Orthopedisch Chirurg in het MUMC+. Echter, na enkele jaren bleek toch dat dit werk niet de voldoening bracht die ik hoopte. Vandaar dat ik de opleiding tot huisarts ben gaan doen. Ik heb affiniteit met orthopedische problematiek, oogheelkunde, chirurgie en reizigersadvisering. Het laatste jaar van mijn opleiding heb ik, onder begeleiding van drs. Stuurman, in de praktijk te Meerssen gedaan. Waarna ik samen met drs. Verschuren de praktijk heb overgenomen. 
Mijn vrije tijd besteed ik graag aan wielrennen en sportvissen.
BIG: 69912365801

Drs. J.M.M. van Empel

Huisarts
Drs MTC Verschuren 600600

In 2014 ben ik als huisarts afgestudeerd. Na een aantal jaar als waarnemer gewerkt te hebben ben ik in januari 2019 samen met drs. van Empel met veel plezier als praktijkhoudend huisarts begonnen. Mijn doel is om patiënten een veilig en betrouwbaar klankbord voor al hun diverse hulpvragen te bieden. Hierin worden wij uiteraard ondersteund door het hele team van doktersassistentes, praktijkondersteuners en praktijkmanager. Als huisarts heb ik affiniteit met ouderenzorg, palliatieve zorg, gynaecologie en psychische problematiek. In de toekomst wil ik mij hier dan ook verder in bekwamen. Naast het leveren van laagdrempelige, continue en persoonsgerichte zorg, vind ik het belangrijk na te denken over hoe de huisartsenzorg in de toekomst eruit moet gaan zien om aan de toenemende vraag en verschuiving van taken te kunnen blijven voldoen. Ik ben getrouwd, woon in Maastricht en ben moeder van twee jongens van vijf en zeven jaar oud. Mijn partner is uroloog. In mijn vrije tijd kook ik graag (maar ga daarnaast ook graag uiteten), vind ik het heerlijk om te wandelen in de Limburgse natuur en breng ik tijd door met mijn gezin, familie en vrienden.
BIG: 69911895501

Drs. M.T.C. Verschuren

Huisarts
Sanne van Gameren600600

Sinds maart 2019 ben ik werkzaam als huisarts en per oktober 2019 in deze praktijk. Ik vervang drs. van Empel en drs. Verschuren op dinsdag en woensdag en in vakanties. Binnen de huisartsgeneeskunde gaat mijn speciale aandacht uit naar de kindergeneeskunde, gynaecologie en palliatieve zorg. Ook heb ik affiniteit met het geven van onderwijs. Ik kom oorspronkelijk uit Brabant, maar woon alweer 12 jaar met veel plezier in Maastricht. Ik kijk er naar uit om u in de praktijk te ontmoeten!
BIG: 89917590601

Drs. S.C. van Gameren

Waarnemend Huisarts
Marianne Ramakers 600600

Sinds 1994 ben ik werkzaam als doktersassistente, destijds begonnen in de praktijk van drs. Swerts in Rothem. Nog steeds werk ik met veel plezier mede dankzij de vele veranderingen die ons vak met zich mee heeft gebracht. Mijn taken zijn zeer gevarieerd en uitgebreid, onder andere: functie-onderzoek, telefoon beantwoorden, administratie, reizigersvaccinaties, die ik allemaal even graag doe. Daarbij werk ik met een leuk, professioneel team die er allemaal voor gaan om zo goed mogelijke zorg te leveren aan onze patiënten.
Ik ben getrouwd, een trotse moeder en oma van twee prachtige kleinzoons van acht en vijf jaar oud, waar ik in mijn vrije tijd redelijk vaak mee bezig houd. Daarnaast lees ik veel, ga ik graag fietsen en/of wandelen en ga regelmatig met mijn gezin of vrienden een terrasje pikken of lekker uiteten.

Marianne Ramakers

Coördinerend doktersassistente
Andrea Mulders 600600

In 1985 ben ik als gediplomeerd doktersassistente begonnen bij drs. America in Rothem. Vijf jaar later werd deze praktijk overgenomen door drs. Swerts en verplaatst naar Meerssen.
En vanaf 2019 ben ik werkzaam voor de huidige artsen: van Empel en Verschuren.
Na al die jaren fiets ik nog steeds vanuit Maastricht naar de praktijk met een goed humeur en zin om te gaan werken.
Mijn vak is door de jaren heen enorm veranderd: dagelijks zijn er ontwikkelingen binnen de gezondheidszorg en de zorg wordt complexer. Maar dit biedt mij en het hechte team van collega’s nieuwe uitdagingen en zorgt ervoor dat ik veel voldoening uit mijn werk haal. Hierdoor blijft mijn aandacht bij de patiënten.

Andrea Mulders

Doktersassistente
marcella4

Na mij stage in de praktijk begin 2016 en het behalen van mijn diploma, ben ik sinds augustus 2016 werkzaam als doktersassistente bij huisartsenpraktijk Meerssen. Het patiëntencontact spreekt mij het meest aan, de patiënt zo correct en vriendelijk mogelijk proberen te helpen. De variatie in ons beroep zorgt ervoor dat er veel uitdaging is. Het beantwoorden van alle telefoontjes, assistente spreekuur waar we medische handelingen verrichten en de administratieve taken zijn werkzaamheden die je als doktersassistente uitvoert. Samen met mijn partner woon ik in Eckelrade. In mijn vrije tijd breng ik tijd door met mijn familie en vrienden of ga ik graag uiteten.

Marcella Steinbusch

Doktersassistente
Kim Hanssen 600600

Vanaf 1 juni 2006 ben ik werkzaam als doktersassistente binnen de praktijk. Nog steeds kom ik met veel plezier naar mijn werk en haal ik er veel voldoening uit.
Met name vind ik het belangrijk om een goede vertrouwensband op te bouwen met patiënten en er voor te zorgen dat elke patiënt met een goed gevoel naar huis gaat.
Mijn werkzaamheden zijn zeer divers en elke dag is anders, dat is wat het beroep zo leuk maakt! Ook het begeleiden van stagiaires behoort tot mijn takenpakket. Zowel de medische handelingen als het administratieve werk doe ik graag.
Ik ben getrouwd en trotse moeder van mijn zoon Reza. Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin, familie en vrienden. Uitstapjes maken met vriendinnen en uiteten doe ik regelmatig.

Kim Hanssen

Doktersassistente
Andrea Kerkhofs

Het spreekuur hart en vaatziekten is niet alleen bedoeld voor mensen die al een hartkwaal, beroerte of een ander vaatlijden hebben maar ook voor hen die nog geen schade hebben opgelopen maar wel een verhoogd risico hebben. Bijvoorbeeld mensen met een hoge bloeddruk, verhoogd cholesterol gehalte en roken. Alle risicofactoren voor hart en vaatziekten worden in kaart gebracht door middel van bloedonderzoek, ECG, 24-uurs bloeddrukmeting of vaatonderzoek met een echo-doppler. Doel: middels adviezen, verbetering van “lifestyle”, dieet en medicijnen u optimaal te begeleiden.

Email adres: a.kerkhofs@zio.nl

Andrea Kerkhofs

Praktijkondersteuner Hart-Vaatziekten
Jennifer Mendelsohn 600600

Sinds 1 januari 2014 ben ik in deze praktijk werkzaam als praktijkondersteuner GGZ. Ik ben afgestudeerd als psychologe en ik houd me bezig met psychische klachten in de huisartsenpraktijk. U kunt onder andere bij mij terecht met somberheidsklachten, angstklachten, spanningsklachten, levensfaseproblemen of rouwproblemen. Soms heeft u klachten en weet u niet waar deze vandaan komen. Dan gaan wij dit samen onderzoeken.
Het kan zijn dat aanvullend onderzoek of diagnostiek nodig is. Of wellicht sluit een specifieke of intensiever behandeling meer aan bij uw klachten. In dat geval gaan wij samen de mogelijkheden voor een doorverwijzing onderzoeken, zodat u de zorg krijgt die zo goed mogelijk bij uw klachten en uw hulpvraag past.
Mijn doelgroep is hoofdzakelijk volwassenen. Voor kinderen en jeugdigen is er een collega beschikbaar die zich gespecialiseerd heeft in die doelgroep.

Jennifer Mendelsohn

Praktijkondersteuner GGZ
Gustaaf vd Hof 600600

Sinds april 2007 als diabetesverpleegkundige en praktijkondersteuner werkzaam binnen de Huisartsenpraktijk. Begeleidt mensen met suikerziekte. De nadruk ligt vooral op de interpretatie van bloeduitslagen, het interpreteren van persoonlijke klachten en lichamelijk onderzoek en het voorkomen en begeleiden van hart- en vaatziekten. Houdt spreekuur in de praktijk op maandag en vrijdag, maar komt indien nodig ook bij de mensen thuis. Handelt in goed overleg met de huisartsen, collega praktijk ondersteuners en andere hulpverleners zoals bijvoorbeeld diëtiste en podotherapeut.

Gustaaf van den Hof

Praktijkondersteuner Diabetes
froukje 3.

Tekst volgt.

Froukje Bosch

Praktijkondersteuner Ouderenzorg & Astma/COPD
Chantalle foto

Vanaf mei 2018 ben ik gestart als praktijkmanager. Mijn naam is Chantalle en in Meerssen ondersteun ik de huisarts bij niet-patiënt gebonden taken, zoals personeelsbeleid, contacten met de zorgverzekeraar, etc. Ik ontzorg de huisarts, zodat deze meer tijd heeft voor u, de patiënt.

Chantalle Moors

Praktijkmanager
Via onze WebApp kunt u gemakkelijk en snel een E-consult sturen.
Translate »
Call Now Button