Vaccinatiebewijs

Vaccinatiebewijs

Wilt u een bewijs van vaccinatie voor reizen of voor toegang tot een evenement of binnenlocatie?

Dan kunt u terecht op de website CoronaCheck.nl of de app CoronaCheck op uw smartphone. U kunt daar zelf direct uw vaccinatiebewijs regelen.

Heeft u hulp nodig bij het gebruik van de CoronaCheck website of app? Neemt u dan contact op met de Rijksoverheid. Belt u dan naar 0031-247247247. Daar zitten mensen klaar om u te helpen, ook als u zelf geen computer heeft.

Heeft u CoronaCheck.nl geprobeerd, maar is uw vaccinatiebewijs daar niet te vinden? Alleen als u door onze huisartsenpraktijk volledig bent gevaccineerd, kunnen wij u mogelijk helpen.

Stuurt u dan een e-mail naar huisartsenpraktijkmeerssen@eerstelijn.net, geef daarbij aan dat u een bewijs van volledige vaccinatie wilt krijgen, omdat dat dit niet is gelukt via CoronaCheck.nl. Vermeld ook uw contactgegevens.

Als het voor ons mogelijk is om u wel een vaccinatiebewijs te geven, dan sturen we u dat toe.

Het heeft geen zin om onze praktijk hierover te bellen.

 

Vaccinatiebewijs bij doorgemaakt COVID19, gecombineerd met 1 vaccinatie

Patiënten die geen vaccinatiebewijs kunnen aanmaken, maar wel een corona-infectie hebben doorgemaakt en van de GGD minimaal één prik hebben ontvangen, kunnen contact opnemen met een helpdesk. Deze helpdesk is dagelijks van 8.00 tot 20.00 uur bereikbaar via het telefoonnummer 0800-14 21.

 

Kijk op de website van de overheid voor meer informatie over wat u zelf kunt doen om aan een vaccinatiebewijs te komen.

 

 

 Translate »
Call Now Button